Αφαίρεση Δυσάρεστων Οσμών απο Επαγγελματικό Ψυγείο

Αφαίρεση Δυσάρεστων Οσμών απο Επαγγελματικό Ψυγείο

Η υγιεινή στα επαγγελματικα ψυγεια ειναι μια απο τις πρωτες προτερεωτητες καθε ιδιοκτήτη επιχηρηση εστειαση ή σουπερ μαρκετ. Στην συνεχεια θα αναλυθουν οι αιτιες που τις προκαλλουν αλλα και τοροποι αντιμετοπησης.

Υπάρχουν κάποιες πολύ απλές, σπιτικές λύσεις για να ξεγυρίσει το ψυγείο. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να καθαρίσεις καλά το ψυγείο και να φροντίσεις να μην ξεχάσεις ξανά εκτεθειμένα τρόφιμα. Πρέπει να κλείνεις πολύ καλά όλα τα δοχεία και τις συσκευασίες τροφίμων, έτσι ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση και να μη μυρίζει το ψυγείο. Όμως, ας δούμε κάποιες εύκολες λύσεις για να εξαφανίσεις τις δυσάρεστες μυρωδιές στο ψυγείο.

Από το τάπερ με το κουνουπίδι που έμεινε κατά λάθος ανοιχτό και το χυμό πορτοκάλι που χύθηκε σε μια κακή στιγμή μέχρι τα υπολείμματα της κέτσαπ που έμειναν χωρίς πρώτες βοήθειες κι έχουν κολλήσει στο ράφι, υπάρχει ένας εύκολος, άμεσος και σούπερ αποτελεσματικός τρόπος για να ξεφορτωθείτε τις ενοχλητικές μυρωδιές που κρατάει το ψυγείο.

Το λευκό ξύδι, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, είναι ένα εκπληκτικό καθαριστικό, που μπορεί να σου δώσει λύση για πολλά απρόσμενα προβλήματα μέσα στο σπίτι, όπως αν μυρίζει το ψυγείο. Τοποθέτησε ένα μπολ ή ένα ανοιχτό φλιτζάνι με ξύδι στο πρώτο ράφι του ψυγείου σου. Άφησε τις μαγικές του ιδιότητες να δράσουν, όση ώρα εσύ απολαμβάνεις τον ύπνο σου ή τον ελεύθερο σου χρόνο. Λίγες ώρες αργότερα το ξύδι θα έχει εξοντώσει όλες τις άσχημες μυρωδιές στο ψυγείο και το άνοιγμα της πόρτας του θα σε γεμίζει και πάλι χαρά.

Για να απαλλάξεις το ψυγείο, μια και καλή, από τις δυσάρεστες μυρωδιές, τότε δοκίμασε μία από τις παρακάτω συνταγές:

Λύση 1η: Ρίξε σε ένα μικρό μπολάκι το κατακάθι του ελληνικού καφέ και τοποθέτησέ το στο κάτω ράφι του ψυγείου σου για 2-3 μέρες.

Λύση 2η: Κόψε τρία λεμόνια στη μέση, αφαίρεσε το εσωτερικό τους, και γέμισέ τα με αλάτι. Τοποθέτησέ τα σε διάφορα ράφια του ψυγείου και άφησέ τα για τουλάχιστον 5-6 μέρες.

Λύση 3η: Γέμισε ένα μικρό μπολ με μαγειρική σόδα ή ξίδι και άφησέ το στο τελευταίο ράφι για μία περίπου εβδομάδα.

Λύση 4η: Τέλος, μπορείς πολύ απλά να αφήσεις στην πλάτη του ψυγείου σου μερικά sticks κανέλας ή μερικές κιμωλίες.
Δοκίμασε ένα από τα παραπάνω tips και θα μας θυμηθείς!

Extra tip: Η επιμονή είναι χρυσός

Σε περιπτώσεις, όπου οι δυσάρεστες μυρωδιές έχουν μείνει για μέρες στο ψυγείο, ίσως οι ιδέες που προτείνονται να μη δράσουν αμέσως. Ωστόσο, όλες οι ιδέες είναι απολύτως φυσικές και δε βλάπτει να δοκιμάσεις και δεύτερη φορά. Φυσικά, κάθε ιδέα για την απομάκρυνση των οσμών, όταν μυρίζει το ψυγείο, πρέπει να συνοδεύεται από έναν καλό εσωτερικό καθαρισμό. Έτσι, θα δεις πιο γρήγορα και δραστικά αποτελέσματα!

Ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε να εξαφανίσεις τις δυσάρεστες οσμές, αν μυρίζει το ψυγείο σου! Αν χρειαστείς επισκευή ψυγείου ή συντήρηση, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα προσφορά από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου, στην καλύτερη τιμή!